Gå til hovedindhold
Du er her:

Uddannelsesteamet

Som sygeplejerskestuderende i Lyngby-Taarbæk tilknyttes du foruden dit kliniksted også os - Uddannelsesteamet.

Uddannelsesteamet består af 10 ildsjæle, der brænder for at optimere dit klinikforløb i Lyngby-Taarbæk kommune. Du vil primært stifte bekendtskab med  uddannelsessygeplejerskerne Marianne og Michael, som har hovedansvaret for de sygeplejestuderende. De varetager den overordnede koordinering og tilrettelæggelse af dit forløb, afvikling af din kliniske undervisning, og er med til studieaktiviteter inklusiv en eventuel eksamen. 

Der vil løbende være et tæt samarbejde mellem dig, din daglige vejleder fra klinikstedet og din uddannelsessygeplejerske fra uddannelsesteamet.

Du er altid velkommen til at tage kontakt ved eventuelle spørgsmål. Du finder kontaktoplysningerne til teamets medlemmer ved at trykke på "Flere kontaktoplysninger" i det blå kontakt felt til højre på siden her. 

Uddannelsesteamets kerneopgave

- er at understøtte den faglige og personlige læring for den enkelte elevs, studerendes eller medarbejders uddannelse i samarbejde med oplæringssteder og uddannelsesinstitutioner til at kunne arbejde i fremtidens sundhedsvæsen.