Gå til hovedindhold
Du er her:

Vejledning i oplæringsperioderne

Når du er elev på sosu-uddannelserne i kommunen, er du sikret vejledning i alle dine oplæringsperioder.

Du kan få hjælp og råd gennem din uddannelse og dine oplæringsforløb.

Daglig vejleder

Som udgangspunkt har du en daglig vejleder, som i hverdagen sørger for, at du får løst dine opgaver bedst muligt og giver feedback og feed-forward løbende. Den daglige vejleder har den samme uddannelse, som du er ved at gennemgå. Det vil sige, at en social- og sundhedshjælperelev har en uddannet social- og sundhedshjælper som daglig vejleder, og en social- og sundhedsassistentelev har en uddannet social- og sundhedsassistent som daglig vejleder.

Ansvarlig vejleder

Du bliver også tilknyttet en ansvarlig vejleder, som har det overordnede ansvar for dig på oplæringsstedet og sikrer, at dine læringsmål følger dine opgaver. Den ansvarlige vejleder er enten en social- og sundhedsassistent eller en sygeplejerske.

Uddannelsessygeplejerske

Fra din første dag i oplæringsperioden bliver du tilknyttet en uddannelsessygeplejerske, som er til rådighed for dit hold. Uddannelsessygeplejersken deltager i samtaler og sikrer, at din uddannelse forløber planmæssigt og støtter både dig og dine vejledere i, at du udvikler dig fagligt.

Uddannelseskoordinator

Uddannelseskoordinatorerne har det overordnede ansvar for sosu-uddannelserne og har bl.a. til opgave, at varetage ansættelsen og evt. afsked.

Administrative medarbejdere

De administrative medarbejdere varetager administrative opgaver, som knytter sig til sosu-uddannelserne.